Kozmetikumok

Vissza

Crystal Cosmetic Bőrfeszesítő szérum (7x15ml)


A Crystal Cosmetic bőrfeszesítő koncentrátum intenzíven ápolja és feszesíti a bőrt!

Hyaluronsav:

Megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Nemzetközi tudományos kutatással igazold, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerhetik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.
Ebben az új kozmetikum családban, aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely:
- Védi a bőr őssejtjeinek élettartamát.
- Késlelteti a bőr sejtjeinek öregedését.
- Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását.

Kollagén:
A bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Az életkor előrehaladtával a kollagén hiánya miatt, megjelennek a ráncok, a cellulit, a bőr szárazsága, a köröm és a haj mattá válik. A kollagénnel ez a folyamat azonban lelassítható, megállítható és még vissza is fordítható.

Összetevők:
Víz (Aqua), Hydro Gel ((Víz (Aqua), Karbopol (Carbomer), Alkohol (Alcohol), Nátrium-hidroxid (Sodium Hydroxide), Methilium Parahydroxi-benzoicum)), Hyaluron sav (Hyaluronic acid), Collagen (Collagen).

Használat:
Az ampulla tartalmát gyengéden vigye fel a megtisztított arcbőrre, nyakra és dekoltázsra, majd masszírozza be. Egy ampulla egy használatra elegendő! Használat előtt felrázandó!

Felhasználható:
- 12 hónapig.

Kiszerelés:
- 7 x 15 ml.


Ára: 11 500 ft
Cikkszáma: 2162
Bónuszpont: 37

Vissza

Jelenleg ez a termék nincs raktáron.


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin