Ezüst kolloid - Arany kolloid

Bővebb információ ...

Vissza

Crystal Silver Natur Power D by D 85 ppm Deuterium (1000ml)


A Crystal Silver Natur Power D by D egy ezüstözött aktív szén töltettel ellátott vízkezelő berendezésen szűrt, reverse osmosissal tisztított víz. Emiatt legfeljebb 1-2 ppm ezüstöt tartalmaz.

Csökkentse a naponta elfogyasztandó víz deutérium tartalmát.

Mi a deutérium?
Dr. Masaru Emoto behatóan tanulmányozta a víz viselkedését a Föld minden táján. Napjainkban világszerte a víz egyik legnépszerűbb szakértőjeként tartják számon.
Emoto víz arány/kor: A felnőtt ember szervezetének mintegy 60-70%- a víz. A vízmolekulák egy része azonban a hidrogén- és az oxigénatomok mellett deutériumot (D) is tartalmaz.

A deutérium a hidrogén stabil, természetes izotópja, aminek a protonja mellett van egy neutronja is. Tömege kétszerese a hidrogén leggyakrabban előforduló szintén stabil és természetes izotópjának, a próciumnak, aminek nincsen neutronja. A hétköznapokban a próciumot értjük a hidrogén alatt. A nagyobb tömeg miatt a deutériumot szokás nehézhidrogénnek is nevezni, a hidrogén helyett deutériumot tartalmazó vízmolekulát pedig nehézvíznek.

Természetes vizeink deutérium-tartalmát alapvetően az óceánok vizének, illetve a légköri mozgások következtében az óceánokból elpárolgó, majd eső és hó formájában a szárazföldre lehulló csapadéknak a deutérium-tartalma határozza meg.

Általánosságban megállapítható, hogy a csapadék deutérium tartalma az Egyenlítőtől az Északi- és Déli-sark felé, az óceánoktól a szárazföld belseje felé haladva, valamint a tengerszint feletti magassággal arányosan csökken.

Ebből következik, hogy a déli gyümölcsök (pl.: banán, narancs, licsi stb.) nagyobb mennyiségben tartalmaznak deutériumot, mint a hazai gyümölcsök. Emiatt érdemes ezeket fogyasztani gyakrabban és ritkábban a melegebb éghajlatról származókat.

Normál vízzel keverve az alábbi koncentrációk állíthatóak elő:

85 ppm-es (D by D) 150 ppm-es (normál víz) Eredmény
Keverési arány Keverési arány Végkoncentráció (ppm)
2 8 137
4 6 124
7 3 104,5
9 1

91,5


Ezüst:
Az ezüstöt korábban égési sérülések fertőtlenítésére használták, mivel köztudottan erős antiszeptikus tulajdonságai vannak. Ezen kívül felhasználták tartósításra is, mivel jelenlétében bizonyos baktériumok képtelenek a működésre. Megbénítja azokat az enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák oxigén felhasználó anyagcseréjük során alkalmaznak. Ezen mikroorganizmusok az enzimek hiányában pusztulni kezdenek. Kutatási eredmények szerint az ezüst több száz kórokozót képes inaktiválni.

Kiszerelés:
- 1000 ml.


Ára: 1 800 ft
Cikkszáma: 2166
Bónuszpont: 3

Vissza


darabszám


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin