Fogyókúra

Bővebb információ ...

Vissza

Glabridin Forte kapszula (30db)


A Glabridin a zsigeri zsír csökkentő hatásán kívül, számos más egyéb pozitív hatással bír!
Glabridin a hatékony agyműködésért!
Növelje az agyi kapacitást! Serkentse az agyműködést és a koncentrációt!


Glabridin hatása - kognitív funkciók javulása:
Az emberek általában az agyi kapacitásuknak csak a töredék részét használják. Régi vágyunk ezen az arányon javítani, könnyebben tanulni, valamint az, hogy a szellemi képességeinken minél kevésbé rontsanak az életkor és a különféle betegségek hatásai.

A kor előrehaladtával jelentős változások jelennek meg a szervezetünkben. Megfogyatkozik a csont és izomtömeg, és egyes szervek teljesítőképessége, funkciója is lecsökken, így például agyunk térfogata is kisebb lesz. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a teljesítménye nagy mértékben leromlik. Általában azonban 50-60 éves kor után megjelenik egyfajta szubjektíven érzékelhető feledékenység.

A Glabridin az Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) egyik flavonoid vegyülete.
Az egyik kísérletben a glabridin, az amnézia jellemző tüneteit ellensúlyozva, képes volt a memória funkciókat javítani.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov./pubmed/18484526

Egy másik kutatásban a kiváltott agyi történés esetén, a glabridin hatékonyan gátolta az idegsejtek sérülését, elhalását, csökkentve az agy szövettani károsodását.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov./pubmed/18048062

A valódi szellemi leépülés vagy demencia, általában valamely betegség hatására kialakuló agyi károsodás következményeként megjelenő tünet együttes. Ilyen betegség például az Alzheimer-kór, cukorbetegség, agyi érkatasztrófák, az agy különféle sérülései, stb. De az alkohol fogyasztás is demenciát okozhat, ami egyre gyakoribb hazánkban.

A Semmelweis Egyetem és az ELTE kutatóinak tanulmánya szerint, mint az 1-es, mint a 2-es típusú cukorbetegség többek között a központi idegrendszert érintő elváltozásokat is okozhat. Ilyen az agy sorvadásos megbetegedése, illetve a kognitív teljesítményromlás.
A glükóz és az inzulin arányának nagy jelentősége van a cukorbetegekben jelentkező kognitív zavar kialakulásában, ami idővel a központi idegrendszer felgyorsult öregedéséhez vagy például az Alzheimer-kór kialakulásához vezethet.

Az egyik kísérleti modellben diabéteszt indukáltak glabridin adása mellett, és az eredmények alapján nem voltak megfigyelhetőek tanulási nehézségek és memória zavarok a kezelt csoportban.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov./pubmed/21616781

Glabridin hatása - zsigeri zsír bontás:
A Glabridin az első Flavonoid, amely fogyasztó hatással rendelkezik!
A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található, ún. zsigeri zsírok elégetésére. A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatóak és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik.
Röntgen vizsgálattal jöttek rá, hogy a glabridin a testsúlycsökkentő hatását a májban történő zsírsav-előállítás csökkentése és a zsírsavak fokozott elégetése útján fejti ki. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az édesgyökér és extraktumai biztonságos élelmiszer összetevők.

Gombos Edina fogyása édesgyökér kivonat kapszulával!
Mivel fogy Gombos Edina? Megtekintem az édesgyökérrel való fogyásról szóló videót!

Mire is jó a Glabridin?
A Glabridin az első fogyasztó Flavonoid!
A Glabridin az első fogyasztó Flavonoid!


Összetevők:
Glycyrrhizia glabra extract (Glabridin 40%), zselatin (kapszula borítása).

Hatóanyag napi adagban:

1 kapszula 3 kapszula
Glabridin 96 mg 288 mg


Felhasználási javaslat:

- 3x1 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Kiszerelések:
- 30 db, 100 db kapszula.


Ára: 49 700 ft
Cikkszáma: 2190
Bónuszpont: 165

Vissza


darabszám


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin